GOLFBANAN

Banskisser – Blixtorps golfbana

Banan är belägen i ett naturskönt område bara 3 km från Träslövsläge & 4 km från Apelviken och 5 km från centrum. Det är en bana med både par 3 och par 4 hål och en hel del vattenhinder & bunkrar.

Banan är byggd för att passa så väl nybörjare som väldigt duktiga spelare. Greenerna är uppbyggda på samma sätt som alla nya banor byggs på idag. Banan öppnades den 18/6 2006 och är öppen alla dagar.

Café finns med kaffe, frallor, baguetter, bullar, läsk & glass mm

HÅL 1

Hål ett är ett par 3 hål som är 102 m långt och har hcp 5. Greenen ligger omringad av vatten vilket gör det till ett väldigt intressant hål.

HÅL 2

Hål två är ett par 3 hål som är 110 m långt och har hcp 7. Det är en svagt sluttande green som går i vinkel med en bunker som ligger i svängen.

HÅL 3

Hål tre är ett par 3 hål som är 134 m långt och har hcp 2. Det är en green som är i två etage och har vatten till vänster och en bunker till höger

HÅL 4

Hål fyra är ett par 3 hål som är 146 m långt och har hcp 1. Det är mycket vatten på detta hål.
Det första vatten hindret har man redan på 75 m och det andra till höger om greenen.

HÅL 5

Hål fem är ett par 3 hål som är 146 m långt och har hcp 4. Det har en smal passage att passera mitt på fairway och en bunker till vänster om greenen. Greenen är svagt sluttande. Slår ni för långt så är det en ganska brant kant baktill på green.

HÅL 6

Hål sex är ett par 4 hål som är 257 m långt och har hcp 6. Detta är banans längsta hål och det har två smala passager att passera. Går man för långt ut till vänster så har man vatten. Det finns en bunker till vänster om den relativt platta greenen.

HÅL 7

Hål sju är ett par 3 hål som är 75 m långt och har hcp 9. Det är banans kortaste hål. Greenen är relativt platt men ligger högt vilket gör det lite svårare. Det finns två bunkrar att ta hänsyn till en till vänster i green kanten och en till höger lite framför greenen.

HÅL 8

Hål åtta är ett par 4 hål som är 200 m långt och har hcp 8. Det är ett hål som svänger lite till vänster. Det ligger en kulle med två bunkrar på vänster sida av fairway som gör det lite svårt att se till green. Det är en ondulerad green med en bunker mitt framför.

HÅL 9

Hål nio är ett par 3 hål som är 164 m långt och har hcp 3. Det har en upphöjd green som har en bunker på varje sida.

Driving range

Drivingrangen har 15st utslagsmattor och en bunker. Den är 230 m lång och har 7st mål på olika längder att sikta på.

Vår Drivingrange är öppen året runt och dygnet runt. Det finns ingen belysning på rangen, men spela gärna så länge ni vill. Det är en fullängdsrange där ni får använda vilka klubbor ni vill. Det finns även möjlighet att träna bunkerslag på rangen.

Blixtorps Golfbana har rangebollar av hög kvalitet. Banan lämpar sig ypperligt för träning och ligger naturskönt.

Pris: 20 kr för 23 bollar. Betalas med kort

Solo kort

Ladda ett kort med 300 kr så bjuder vi på kortet (värde 50 kr)

Ring om ni vill vara säkra på att det är personal på plats.

Pär 076-308 70 72

HANDICAPTABELL

BLIXTORP GOLF

Blixtorp 5
432 91 Varberg
info@blixtorpsgolf.se